• Zaljubljeni PRIFARCI!

S pomladjo prihajamo tudi mi - ZALJUBLJENI PRIFARCI. Letos vas namreč izjemoma že zelo zgodaj obveščamo o velikem gala koncertu s tem naslovom, ki bo...Ja, kje drugje kot v Cankarjevem domu? Pripravljamo koncert najlepših ljubezenskih pesmi z damami. Vsak  Prifarc bo imel svojo.In vstopnice so na blagajni Cankarjevega doma za 18 in 19. november že na voljo. Zdaj se dobijo še za vse željene sedeže. https://www.cd-cc.si/sl/kultura/glasba/zaljubljeni-prifarci Sicer se pa marca lahko srečamo v Kidričevem, Cerkljah in Novem mestu. Pa tudi v četrkovem večeru na Radiu Slovenija bomo gostovali. Zadnjega v mesecu.

• POVSOD NAS BO POLNO!

Februar je en tak zaljubljen mesece. Noči so še dolge, Valentinovo bo. Čisto v začetku meseca nas boste še lahko videli na TVS, ko smo gostovali na koncertu Čuki legende.

Sicer se pa lahko srečamo na koncertih v Škofji LOki (2.2.), Hrušici (9.2.), Novem mestu (13.2.), dolga pot bo tudi do Lenarta (16.2.), Črnomlja (17.2.), Horjula (23.2.), za dobro vago pa bomo odšli še v Trst, na tamkajšnji radio. Že dolgo nismo bili. Če sploh kdaj...

Podrobnosti o koncertih pa na dnu naše strani, v koledarju. Pa saj to že veste.

• Finale na Televiziji Slovenija

Naša 30-letnica je doživela še svojo objavo na Televiziji Slovenija. Verjamemo, da ste si kot naši zvesti prijatelji oba dela koncerta tudi pogledali, ali pa ste bili celo z nami v Vojniku, Novi Gorici ali Ljubljani. Vse pesmi najdete tudi na YouTubu, zadoščalo bo že, da napišete Prifarci slavijo 30, pa se bodo zvrstite.

Mi smo z mislimi že v novih koncertih in pripravah na jesensko veliko druženje, kar nekaj koncertov pa bomo imeli tudi v februarju (poglejte na dno strani), pa se morda kje srečemo. Saj bo vendar Valentinovo!

Valentin Južnič
Uroš Obranovič