• PRIHAJAMO V FEBRUARJU!

Februarja bo veselo. Ne le zato ker je pust, pač pa zato, ker se veselimo gostov na naših koncertih. Na predvečer slovenskega kulturnega praznika bomo s flavtistko Katjo Ferenc v njenih krajih, v Lendavi.  Dan po kulturnem prazniku pa v Športni dvorani v Novi Gorici. Tam nas bo kot listja in trave. Prišla bo Nuša Derenda, pa Andraž Hribar z Anjo Bukovec, pa še eden naših najštevilčnejših zborov obljublja, da pride - ReUnion. Komaj čakamo!

Podrobnosti o gostih in prizoriščih si lahko pogledate na dnu strani v Koledarju dogodkov. 17. februarja bomo pod Mengeško marelo, 18. febraurja pa na Muti.

• V LETU 30-LETNICE!

V letu, ko bomo slavili 30 letnico delovanja Prifarskih muzikantov, bomo poskočni kot še nikdar doslej. Vabila kar dežujejo.

Podrobnosti kje in kdaj lahko preberete na dnu naše spletne strani v NAPOVEDNIKU koncertov, za ocvirk pa vam zaupamo, da bomo v januarju v ŽALCU, KOMENDI IN LOGATCU.

V februarju imamo veliki koncert, kjer bodo naši številni prijatelji v NOVI GORICI, slavili bomo pod MENGEŠKO marelo in odšli na divji ples s koranti na PTUJ.

Tako za začetek leta,  v katerem vam želimo VELIKO ČUDOVITIH MELODIJ, da bodo dnevi lepši...MI BOMO Z VAMI.

• Bukovica, Celje, Kočevje!

Še letos bomo godli v Bukovici pri Novi Gorici, v Celju v cerkvi svetega Jožefa in na ploščadi v Kočevju. Novo leto pa bomo zaorali tradicionalno na promenadi na Bledu in s kar popoldanskim in večernim dobrodelnim koncertom v Komendi 20. januarja.

Vmes bomo pa proslavili Božič, skočili v Novo leto  - LETOS SMO PRVIČ TUDI DEL SILVESTRSKEGA SPOREDA V MARIBORU -  in se spomnili na Vas, ki Vas želimo še v prihodnjem letu razveseljevati, nasmejati, skupaj z vami kakšno ljudsko zapeti in se na koncu tudi objeti! SREČNO v 2018!

Prifarci Sloveniji - fotogalerija

Toni Obranovič