• VOJNIK, NOVA GORICA, LJUBLJANA!

ŠEST VELIKIH GALA KONCERTOV v mesecu novembru! Za višek 30 letnice naše skupine. Kakšnih štiri krat po 30 nas bo stalo na odru, koliko pa pred njim, je odvisno od vas.

Začeli bomo v Vojniku, v soboto 10. novembra, nadaljevali v Novi Gorici 17. novembra in za finale razveselili še prestolnico. S štirimi zaporednimi koncerti v Cankarjevem domu, eden od njih, nedeljski, je tudi popoldanski. V Gallusovi dvorani smo torej 24., 25. in 26. novembra.

Verjamemo, da bo veselo, saj zato pa rojstni dnevi tudi so. Da se srečamo, si voščimo in kakšno skupaj zapojemo. Tudi pri nas bo tako. Se srečamo!

• PRIFARCI TEČEMO (PRED)ZADNJI KROG

Samo še dober mesec nas loči od začetka velikega slavja - NAŠE TRIDESETLETNICE

SLAVILI jo bomo v Vojniku (10.11.- Eventim), Novi Gorici (17.11.- Eventim) in kar s štirimi zaporednimi koncerti v Cankarjevem domu (24.11.,  25.11. - popoldanski in večerni koncert in 26. 11. - blagajna Cd ali https://www.cd-cc.si/sl/kultura/glasba/prifarci-slavijo-30). Gostov bo seveda veliko. Tako kot letos se naš oder še ni šibil. Za 30-letnico pripravljamo tudi kar nekaj novosti in eno izdaja že priložena fotografija. Nastala je ob snemanju videa za novo pesem z zelo srčnim naslovom - TU JE MOJ DOM. Kmalu bo na ogled. A tudi do novembra ne bomo počivali. Oktobra nas lahko slišite še v Brežicah, Fari in Podčetrtku. Slavite z nami!

• Že v pripravah na 30-LETNICO!

Septembra bomo bolj malo naokrog. V drugi polovici meseca pripravljamo koncerta v Biotehniškem centru v Naklem (22.9.) in ob 20 letnici občine Bloke 28. septembra. Sicer pa so naše oči in moči usmerjene v pripravo VELIKEGA GALA KONCERTA ob naši 30 letnici, ki jo letos slavimo v resnici kar skozi vse leto. Koncerti bodo 25. in 26. novembra v Cankarjevem domu, s skoraj enakim programom pa še v Hrastniku (pri njih smo dobro zapisani, imamo že skoraj tradicionalno povabilo, kar nas zelo veseli) in letos tudi v Novi Gorici.

Ja,kako bo vas zanima? Lušno. Peli in igrali bomo, kakšno razdrli, upamo, da pride tudi kakšen gost in da bo veselja obilo.

30 pesmi bomo zapeli za naših 30 let na slovenskih glasbenih odrih in že zdaj verjamemo, da boste pri kakšni zapeli zraven. Saj znate, mar ne?

Toni Obranovič
Martin Marinč