• PRIHAJAMO V FEBRUARJU!

  Februarja bo veselo. Ne le zato ker je pust, pač pa zato, ker se veselimo gostov na naših koncertih. Na predvečer slovenskega kulturnega praznika bomo s flavtistko Katjo Ferenc v njenih krajih, v Lendavi.  Dan po kulturnem prazniku pa v Športni dvorani v Novi Gorici. Tam nas bo kot listja in trave. Prišla bo Nuša Derenda, pa Andraž Hribar z Anjo Bukovec, pa še eden naših najštevilčnejših zborov obljublja, da pride - ReUnion. Komaj čakamo!

  Podrobnosti o gostih in prizoriščih si lahko pogledate na dnu strani v Koledarju dogodkov. 17. februarja bomo pod Mengeško marelo, 18. febraurja pa na Muti.

  Več...
 • V LETU 30-LETNICE!

  V letu, ko bomo slavili 30 letnico delovanja Prifarskih muzikantov, bomo poskočni kot še nikdar doslej. Vabila kar dežujejo.

  Podrobnosti kje in kdaj lahko preberete na dnu naše spletne strani v NAPOVEDNIKU koncertov, za ocvirk pa vam zaupamo, da bomo v januarju v ŽALCU, KOMENDI IN LOGATCU.

  V februarju imamo veliki koncert, kjer bodo naši številni prijatelji v NOVI GORICI, slavili bomo pod MENGEŠKO marelo in odšli na divji ples s koranti na PTUJ.

  Tako za začetek leta,  v katerem vam želimo VELIKO ČUDOVITIH MELODIJ, da bodo dnevi lepši...MI BOMO Z VAMI. 

   

  Več...
 • Bukovica, Celje, Kočevje!

  Še letos bomo godli v Bukovici pri Novi Gorici, v Celju v cerkvi svetega Jožefa in na ploščadi v Kočevju. Novo leto pa bomo zaorali tradicionalno na promenadi na Bledu in s kar popoldanskim in večernim dobrodelnim koncertom v Komendi 20. januarja.

  Vmes bomo pa proslavili Božič, skočili v Novo leto  - LETOS SMO PRVIČ TUDI DEL SILVESTRSKEGA SPOREDA V MARIBORU -  in se spomnili na Vas, ki Vas želimo še v prihodnjem letu razveseljevati, nasmejati, skupaj z vami kakšno ljudsko zapeti in se na koncu tudi objeti! SREČNO v 2018!

  Več...
 • 1
 • 2
 • 3

Prifarci Sloveniji - fotogalerija

Toni Obranovič
Toni Obranovič
Martin Marinč
Martin Marinč
Brane Počkar
Brane Počkar
Mitja Ferenc
Mitja Ferenc
Jernej Pečak
Jernej Pečak
Valentin Južnič
Valentin Južnič
Uroš Obranovič
Uroš Obranovič
Prifarski muzikanti skupaj
Prifarski muzikanti skupaj

Napovednik koncertov