• KOČEVJE, BREZJE, MARIBOR!

  V maju se lahko srečamo na dobrodelnem koncertu v Kočevju (11.5.), kjer boste lahko tudi kaj prispevali, na Brezjah (24.5) in končno spet v Mariboru (25.5), kjer bomo nastopili pred domom Danice Vogrinec in ste lepo povabljeni. Z nami bo tudi odlična violinistka Anja Bukovec.

  In Anja bo znami tudi na velikem novembrskem koncertu Zaljubljeni Prifarci. Vstopnice so že na voljo. Tudi na tejle povezavi

  https://vstopnice.cd-cc.si/si/skupina/202842/koncert-prifarskih-muzikantov-zaljubljeni-prifarci.html

  Anja pa ne bo edina naša gostja. Povabili smo tudi Ireno Vrčkovnik, citrarko Jasmino Levičar, Dado Kladenik in Tjašo Cigut, skratka vsak Prifarc bo imel svojo gostjo....A da dve še manjkata? Seveda, kakšno presenečenje pa tudi mora biti. 

  Več...
 • V PADNO!

  Marec je za nami. Poln koncertov, humanitarne note in enega čisto posebnega dogodka. Bili smo namreč gosti Četrtkovega večera domačih pesmi in napevov na Radiu Slovenija. V čast nam je bilo igranje in gostovanje v živo v oddaji s tako dolgo tradicijo. In veseli smo novih poznanstev. Z voditeljico Lucijo Grm, ki je z nami tudi malo poklepetala in z urednikom oddaje Tomažem Gučkom, ki se je ob koncu nastopa z nami iskreno poveselil. Tisti, ki ste zamudili, oddaja je na tejle povezavi https://radioprvi.rtvslo.si/2019/03/cetrtkov-vecer-domacih-pesmi-in-napevov-218/

  Aprila pa gremo v Padno na praznik olja in bledeža (blitve). Pravijo, da gre za eno najlepših istrskih vasi. Računamo, da se bomo tudi z našimi pesmimi, ki dišijo po morju dobro odrezali, če pa ste blizu, pa pridite tudi vi.

  Mimogrede - vstopnice za Zaljubljene Prifarce novembra v Cankarjevem domu že imate?

  Več...
 • Zaljubljeni PRIFARCI!

  S pomladjo prihajamo tudi mi - ZALJUBLJENI PRIFARCI. Letos vas namreč izjemoma že zelo zgodaj obveščamo o velikem gala koncertu s tem naslovom, ki bo...Ja, kje drugje kot v Cankarjevem domu? Pripravljamo koncert najlepših ljubezenskih pesmi z damami. Vsak  Prifarc bo imel svojo.In vstopnice so na blagajni Cankarjevega doma za 18 in 19. november že na voljo. Zdaj se dobijo še za vse željene sedeže. https://www.cd-cc.si/sl/kultura/glasba/zaljubljeni-prifarci Sicer se pa marca lahko srečamo v Kidričevem, Cerkljah in Novem mestu. Pa tudi v četrkovem večeru na Radiu Slovenija bomo gostovali. Zadnjega v mesecu. 

  Več...
 • 1
 • 2
 • 3

Napovednik koncertov