JULIJA POD KLOBUKI!

V taki pripeki, so nam klobuki v Sodražici prišli zelo prav. In je padla ideja, da bi jih tudi v juliju in avgustu kar s seboj jemali.

JULIJA  se vidimo, najprej v Števerjanu. Ne tekmujemo s svojo pesmijo, ampak smo gosti na 49. festivalu narodnozabavne glasbe. To bo veselo!

Potem bomo skočili na Poletje na gradu Rajhenburg, v Brestanico. In potem upamo na lepo vreme, da ne bi že drugič odpadel koncert pred cerkvijo svetega Ivana v Šebreljah.

In potem bomo že na poti proti morju končali naše julijske nastope v Postojni. Tam merijo Kulturni utrip in mi bomo zraven.

Namakat se gremo vsak po svoje, do 10. avgusta, ko gremo na poti nazaj, kar na praznik BObičev v Padno. Pa bo!

Pridite nas kaj pogledat!

Povsod nas bo polno v JUNIJU!

Začeli bomo izvrstno. Na prazniku češenj v Goriških Brdih. V Šmarjeških Toplicah  in Škocjanu se bomo veselili občinskega praznika, godli bomo na Trebanjskem košu in na Tržnem dnevu v Sodražici. Pa še v krasni vasici Šebrelje bomo imeli samostojni koncert.  In z našimi prijatelji na Radiu Ognjišče bomo skupaj v Arboretumu.

Pester Junij ni kaj! Veselimo se ga.

NOVEMBRA SE PA TAKO ALI TAKO VIDIMO NA VELIKEM KONCERTU V CANKARJEVEM DOMU, MAR NE?

KOČEVJE, BREZJE, MARIBOR!

V maju se lahko srečamo na dobrodelnem koncertu v Kočevju (11.5.), kjer boste lahko tudi kaj prispevali, na Brezjah (24.5) in končno spet v Mariboru (25.5), kjer bomo nastopili pred domom Danice Vogrinec in ste lepo povabljeni. Z nami bo tudi odlična violinistka Anja Bukovec.

In Anja bo znami tudi na velikem novembrskem koncertu Zaljubljeni Prifarci. Vstopnice so že na voljo. Tudi na tejle povezavi

Anja pa ne bo edina naša gostja. Povabili smo tudi Ireno Vrčkovnik, citrarko Jasmino Levičar, Dado Kladenik in Tjašo Cigut, skratka vsak Prifarc bo imel svojo gostjo....A da dve še manjkata? Seveda, kakšno presenečenje pa tudi mora biti.