DODATNI KONCERT!

Nič ne skrivamo, vse povemo po resnici. Naš letošnji glavni veliki koncert PRIFARSKA DESETKA, 27. novembra v Cankarjevem domu , se kar lepo polni z nakupom vstopnic. Zato smo se odločili, da že kar naprej povemo, da bo 26. novembra, torej v nedeljo, še dodatni koncert in da so vstopnice že v prodaji.

Kot običajno se bomo potrudili, z nami pa bodo tudi zveneče imena kot so Nuška Drašček, Nuša Derenda, Bee Geesus, Big Band Grosuplje, Primož Grašič, bobnarji Mengeške godbe, pa voditeljica Bernarda Žarn in še kdo nas lahko preseneti.

Se vidimo?

Vejica rožmarina v video podobi

Postavili smo se pred staro šolo v Kortah, odšli še do bližnje cerkve in starega vodnjaka pred njo, našli polje cvetoče sivke ter za njim še breg iz katerega se odpira prekrasen pogled na morje... Mimo je prišla še Lara Jankovič in nastal je nov video za pesem Vejica rožmarina, ki ga z navdušenjem objavljamo na tej povezavi

Sicer se pa že kmalu spet vidimo na naših tradicionalnih koncertih po Sloveniji; 8. septembra na vinsko kulinaričnem dnevu na Bistriškem gradu in 9. septembra v Šentjurju pri Celju. Vabljeni, da skupaj zapojemo naši poletni uspešnici; Tako kot je, je prav in Vejico rožmarina...

PRIPRAVE SE ZAČENJAJO!

Prvi avgust je za nas prelomen dan. Z njim se tudi uradno začenjajo naše priprave na koncert, ki bo 27. novembra v Cankarjevem domu. Spet bo šlo za veliki gala koncert, ki bo letos nekaj posebnega. BO DESETI PO VRSTI,  zato smo ga naslovili PRIFARSKA DESETKA! Na njem bomo zaigrali največje uspešnice iz dosedanjih 9 koncertov  v Cankarjevem domu in seveda tudi kaj novega. Nenazadnje smo prav to poletje, po sušnem obdobju,  predstavili tri novi pesmi. Najprej VEJICO ROŽMARINA za katero pripravljamo tudi videospot, nato KRALJICO SUHE RuOBE s katero smo nastopili na narečnih vižah in pa našo bronasto iz Melodij Morja in sonca TAKO KOT JE, JE PRAV.

Vejico rožmarina lahko slišite na tej povezavi https://soundcloud.com/prifarski-muzikanti/vejica-rozmarina,

Kraljico suhe ruobe na tej https://www.youtube.com/watch?v=nNR0HoabW1A&t=34s

in tule videospot TAKO KOT JE, JE PRAV.     https://www.youtube.com/watch?v=_5WI338Av5E

UŽIVAJTE VROČI AVGUST!