V STARE TIRNICE

Ja, čas ždenja na lovorikah pohval in komplimentov, ki smo jih bili deležni po letošnjem koncertu v Cankarjevem domu, se je iztekel in vračamo se v stare tirnice. Če pogledamo koledar dogodkov nas čaka kar nekaj presenečenj letošnjo pomlad - torej da mi presenetimo kakšnega slavljenca, ne on nas - pa kar nekaj dobrodelnih pireditev in  tudi nekaj samostojnih koncertov je vmes. O tem vas obveščamo na dnu strani, kjer so javni dogodki oz. napovednik koncertov,  tudi navedeni.

Vsem tistim, ki pa tako pridno prihajate ponovno gledat pesmi iz koncerta Prifarci Sloveniji na You tube pa sporočamo, da sta oba dela koncerta trajno arhivirana na portalu MMC v rubriki Arhiv, vključno z recitali Prešerna P. Ravnohriba in sicer na povezavah http://4d.rtvslo.si/arhiv/koncerti/174452767 za 1 del koncerta in http://4d.rtvslo.si/arhiv/koncerti/174452768 za drugi del koncerta. Vabljeni k ogledu, kadar nas boste že močno pogrešali.