USPELI OBOJE HKRATI!

13. september 2014 nam bo še dolgo ostal v spominu. Zaradi hitrosti s katero smo uspeli odigrati in odpeti koncert na Škofljici in se v podobi našega pevca Mitje Ferenca še pojaviti v Križankah na Slovenski popevki v t.i. srebnem venčku zmagovalnih pesmi tega festivala.

Naš koncert na Škofljici bi se moral začeti ob 20. uri, a je zaradi "objektivnih razlogov" zamujal za celih 15 minut. No, ob 22 uri pa je bil zadnji čas v katerem bi se morali pojaviti tudi na odru slovenske popevke. Najprej smo se odločili za zmanjšano delegacijo Prifarcev, ki bo odšla v Križanke, na koncu koncerta na Škofljici pa je tja odrvel samo Mitja. Še sreča, da je bila tudi slovenska popevka nekoliko daljša od predvidene in je bila tudi ta v zamudi, da se vse lepo izteklo. Nam bo pa ostal spomin na prelepi uspeh, ki smo ga doživeli leta 2009 s pesmijo Tisti nekdo, ko smo osvojili srca občinstva tega prestižnega slovenskega festivala.