Ribnica in Naklo!

UF, septembra se bomo imeli pa fajn. Najprej se bomo malo odkupili našim dragim in jim kaj kupili na Ribniškem sejmu. Tam bomo namreč igrali že 1. septembra in bo ravno dovolj časa, da se še malo razgledamo  med suhorobarji.

Sredi septembra (21.9.) pa se že zelo veselimo našega ponovnega snidenja z Nuško Drašček in prvič tudi z Ireno Vrčkovnik. Obe bosta namreč zvezdi naših velikih koncertov novembra v Cankarjevem domu in spodobi se, da že prej malenkost preverimo, ali smo sploh za "skupaj". 

Ja, seveda, pridno vadimo, da bo vse kot mora biti! O ljubezni bomo peli in te pesmi najbolj pobožajo dušo. Sploh, če so srečne. 

POČITNICE! IN AVGUST...

Z nastopom v Postojni, ki je bil res veličasten, publika pa izjemna, se je prva sezona leta 2019 za nas končala. Na najlepši način.

Razkropili se bomo po gorah in morju, šef bo ostal v Fari, za vsak primer, da se kaj ne zgodi. Kje bomo? O tem vas bomo obveščali na družabnih omrežjih, Facebooku, Twiterju in Instagramu. Upam, da vam zvabimo s svojimi vragolijami nasmeh na obraz.

Avgusta pa...ja.  Začeti smo nameravali  s praznikom bobičev v Padni, enkrat smo se tja že odpravljali, pa je zaradi slabega vremena zabava odpadla. In ZDAJ JE KONCERT ODPADEL ŽE DRUGIČ! Zato bomo 14. avgusta špilali kar doma, na tamburanju v Fari.

Potem pa pozor! Skupaj z našimi prijateljicami Žensko vokalno skupino Lipa (na fotografiji) bomo 25. avgusta na Bogenšperku. Komaj jih že čakamo! Vas pa tudi! SREČNO IN VESELO POLETJE!

JULIJA POD KLOBUKI!

V taki pripeki, so nam klobuki v Sodražici prišli zelo prav. In je padla ideja, da bi jih tudi v juliju in avgustu kar s seboj jemali.

JULIJA  se vidimo, najprej v Števerjanu. Ne tekmujemo s svojo pesmijo, ampak smo gosti na 49. festivalu narodnozabavne glasbe. To bo veselo!

Potem bomo skočili na Poletje na gradu Rajhenburg, v Brestanico. In potem upamo na lepo vreme, da ne bi že drugič odpadel koncert pred cerkvijo svetega Ivana v Šebreljah. 

In potem bomo že na poti proti morju končali naše julijske nastope v Postojni. Tam merijo Kulturni utrip in mi bomo zraven. 

Namakat se gremo vsak po svoje, do 10. avgusta, ko gremo na poti nazaj, kar na praznik BObičev v Padno. Pa bo!

Pridite nas kaj pogledat! 

Kje nas ujamete

 ◄◄ 
 ◄ 
 ►► 
 ► 
November 485
Pon Tor Sre Čet Pet Sob Ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31