POČITNICE! IN AVGUST...

Z nastopom v Postojni, ki je bil res veličasten, publika pa izjemna, se je prva sezona leta 2019 za nas končala. Na najlepši način.

Razkropili se bomo po gorah in morju, šef bo ostal v Fari, za vsak primer, da se kaj ne zgodi. Kje bomo? O tem vas bomo obveščali na družabnih omrežjih, Facebooku, Twiterju in Instagramu. Upam, da vam zvabimo s svojimi vragolijami nasmeh na obraz.

Avgusta pa...ja.  Začeti smo nameravali  s praznikom bobičev v Padni, enkrat smo se tja že odpravljali, pa je zaradi slabega vremena zabava odpadla. In ZDAJ JE KONCERT ODPADEL ŽE DRUGIČ! Zato bomo 14. avgusta špilali kar doma, na tamburanju v Fari.

Potem pa pozor! Skupaj z našimi prijateljicami Žensko vokalno skupino Lipa (na fotografiji) bomo 25. avgusta na Bogenšperku. Komaj jih že čakamo! Vas pa tudi! SREČNO IN VESELO POLETJE!

JULIJA POD KLOBUKI!

V taki pripeki, so nam klobuki v Sodražici prišli zelo prav. In je padla ideja, da bi jih tudi v juliju in avgustu kar s seboj jemali.

JULIJA  se vidimo, najprej v Števerjanu. Ne tekmujemo s svojo pesmijo, ampak smo gosti na 49. festivalu narodnozabavne glasbe. To bo veselo!

Potem bomo skočili na Poletje na gradu Rajhenburg, v Brestanico. In potem upamo na lepo vreme, da ne bi že drugič odpadel koncert pred cerkvijo svetega Ivana v Šebreljah. 

In potem bomo že na poti proti morju končali naše julijske nastope v Postojni. Tam merijo Kulturni utrip in mi bomo zraven. 

Namakat se gremo vsak po svoje, do 10. avgusta, ko gremo na poti nazaj, kar na praznik BObičev v Padno. Pa bo!

Pridite nas kaj pogledat! 

Povsod nas bo polno v JUNIJU!

Začeli bomo izvrstno. Na prazniku češenj v Goriških Brdih. V Šmarjeških Toplicah  in Škocjanu se bomo veselili občinskega praznika, godli bomo na Trebanjskem košu in na Tržnem dnevu v Sodražici. Pa še v krasni vasici Šebrelje bomo imeli samostojni koncert.  In z našimi prijatelji na Radiu Ognjišče bomo skupaj v Arboretumu.

Pester Junij ni kaj! Veselimo se ga.

NOVEMBRA SE PA TAKO ALI TAKO VIDIMO NA VELIKEM KONCERTU V CANKARJEVEM DOMU, MAR NE?

Kje nas ujamete

 ◄◄ 
 ◄ 
 ►► 
 ► 
Avgust 2019
Pon Tor Sre Čet Pet Sob Ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
11
12
13
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
26
27
28
29
30
31